Петък, 12-ти юли 2024 г. | 23:41:37

Новини

Три катастрофи в Добричко заради заледени пътища

Трети ден е блокиран пътят Добрич – Генерал Тошево, а екипи на пътна полиция отбиват автомобилите, заради обърнат в събота вечер руски тир, съобщават от полицията в Добрич. Към 21:40 часа в събота тежката машина поднесла, деформирала около 100 метра крайпътна мантинела и се преобърнала  на лявата си страна върху пътното платно. Днес по обед пътят продължава да е блокиран, а движението в района затруднено. Тежкотоварните автомобили се отбиват по обходен маршрут.
Варненец без книжка загуби контрол над ладата си на заледения път между селата Стефаново и Славеево и се удари в крайпътно дърво снощи около 19:15 часа. Пострадал е возещият се на предната дясна седалка в автомобила. Със счупен ляв долен крайник мъжът е настанен в ортопедията на болницата в Добрич.
Пак в неделя, но около 15:40 часа е получено съобщение за самокатастрофирал автомобил по пътя между тошевските села Малина и Методиево. На място е установено, че на прав и заледен участък, водач на пежо с добричка регистрация губи контрол над МПС, напуска пътното платно и се удря в крайпътно дърво. Със счупен таз шофьорът е в ортопедичното отделение на МБАЛ Добрич. Няма опасност за живота му. По случая се извършва проверка по описа на РУП Генерал Тошево.
.
Последни новини