Събота, 13-ти юли 2024 г. | 00:06:40

Новини

Рено блъсна пътен знак и полицейската кола до обърнатия тир

72-годишен водач на рено удари последователно пътен знак и полицейската кола, която пази до обърнатия тир по пътя за границата с Румъния, съобщават от ОД та МВР в Добрич. Произшествието е станало вчера около 09:20 часа  на главен път II-29, на разклона за с. Генерал Колево, обл. Добрич. 72- годишният шофьор от село Спасово не спазва пътен знак B-2 и поради движение с несъобразена скорост с конкретните пътни условия се блъска последователно в пътния знак и в предната дясна част на служебния опел на ОД МВР Добрич. Има материални щети и по двете коли. Няма пострадали.
Патрулката в този момент е осъществявала организация и охрана на движението на главния път. Мъжът от Спасово е  изпробван с техническо средство за употреба на алкохол, но цифровата индикация е с отрицателен резултат. По случая е съставен АУАН.
Както Бележник вече съобщи, руският тир с домати се обърна в събота вечер заради поледицата. Машината стои на пътя за границата пети ден, защото от фирмата за пътна поддръжка търсиха кран, а после се оказа, че стоката първо трябва да бъде разтоварена и после да бъде вдигнат огромният камион.
Последни новини