Новини

Брат и сестра се женят без да знаят това, имат дете

Брат и сестра, израснали като сираци, се женят без да знаят, че са роднини. Наскоро разбират, че имат една и съща майка, съобщава британският вестник „Мирър”. Семейството живее в бразилския град Сао Пауло и има 6-годишна дъщеря. Шокиращото разкритие за биологичната връзка е направено на живо в национален радиоефир.
39-годишната Адриана и 37-годишният Леандро се познават от 10 години. И двамата от известно време търсят биологичните си майки, смятайки за случайно съвпадение факта, че и двете се казват Мария.
Адриана била изоставена от майка си, когато била само на годинкаа. Отгледана е от баща й. Леандро пък бил изоставен от майка си на 8-годишна възраст и пораснал под грижите на мащехата си.
Адриана дълго време се опитва да се запознае с биологичната си майка и се обръща към екипа на радиопредаване, което издирва изгубили се роднини. В  разговора се включва и биологичната майка на Адриана, която прзнава в ефира, че имала и син на име Леандро. "Не мога да повярвам. Леандро е моят съпруг", изненадано отговаря дъщерята.
Психолозите обясняват връзката между Леандро и Адриана с феномена на роднинското сексуално привличане, което възниква между двама възрастни, които са били разделени в критичните за човешкото развитие ранни години и са се събрали отново в зряла възраст.
"Сега ме е страх да се прибера у дома, защото Леандро може да не иска да ме погледне повече. Аз го обичам толкова много", споделя Адриана пред майка си по радиото.
Двамата със съпруга й нямат официален брак, но са категорични, че ще останат семейство, независимо от мнението на хората. "Само смъртта може да ни раздели. Всичко това се случва, защото Бог така е решил", заявява Адриана.
"Първоначално бяхме истински шокирани, но след това проведохме сериозен семеен разговор и съобщихме на всички, че ще останем съпруг и съпруга. Имаме толкова много общи планове. Нищо няма да ни раздели. Нищо", категорични са Адриана и Леандро.