Новини

В Оброчище все залавят една и съща пътна труженица

27-годишна добричлийка е заловена за втори път, защото предлага услуги по неморален начин край Оброчище.
В.И. е хваната на  7 март, около 16:10 часа в района на балчишкото село "в момент на предлагане на услуги срещу заплащане, за които е получила нетрудови доходи по неморален начин", пише в полицейския бюлетин на ОДМВР Добрич. 27-годишната жена е от Добрич и е криминално проявена, допълват от пресцентъра на полицията. Задържана е за 24 часа.
Същата труженица беше спипана на 23 януари т. г. по същия начин пак в района на Оброчище. И тогава ченгетата установили, че получените от нея доходи за извършените услуги са незаконни и неморални.
На 31 май миналата година пък албенската полиция залови 32-годишната Н.С. да предлага въпросните услуги в местност "Равна гора" по главен път І-9.

Коментари  

0 #2 някой си 10-02-2019 17:33
преди три или повече години по-точно около асфалтовото платно на околовръстния път: изход добрич->албена& изход добрич->дончево, къде е чак околовръстния такъв на варна ?!
Цитиране
-1 #1 Пантев 10-03-2018 06:14
Щом това е новина!?! Питам се, защо по околовръстния път от гр.Варна до кв.Рилци е пълно с труженички на любовта. Питам, къде е “Добричката” полиция?
Цитиране