Новини

Съдия катастрофира край Албена, отказва тест за алкохол и кръвна проба

БМВ-то на Несторов след катастрофатаБМВ-то на Несторов след катастрофатаДобричлията Галин Несторов, който е съдия в Административен съд – София,  катастрофира тежко с колата си в нощта срещу 2 май, съобщава сайтът RNS. Инцидентът обаче не фигурира в бюлетина на ОДМВР Добрич, установи Бележник.
Произшествието станало около 3 часа след полунощ, когато Несторов се прибирал към вилата си в местността Фиш-фиша край Албена. Заради несъобразена скорост на движение, БМВ-то, купено преди дни, напуска пътното платно и след няколко превъртания, се приземява на таван. Шофьорът Галин Несторов е без колан и оцелява по чудо, пише RNS и специално потвърждава инфото в ОД МВР – Добрич.
Дошлите на място служители на реда установяват самоличността на водача и фактите по пътното произшествие. Магистратът обаче, отказва теста за алкохол. Отказва и кръвна проба, която освен наличието на алкохол в кръвта, би могла да установи и наличието на наркотични и упойващи вещества. В типичен стил за стресиран човек, той разяснява на полицаите, че си знае правата, познава законите и им пожелава няколко нелицеприятни упражнения на сексуална основа." Макар водачът да не е получил тежки травми, бил във видимо възбудено състояние и е настанен в болницата в Добрич.
Заради отказа да бъде изследван за алкохол и наркотици, началникът на "Пътна полиция" в ОД МВР – Добрич, и началникът на РУ "Албена" налагат на Галин Несторов административна санкция. Той е лишен от право да управлява в срок от 24 месеца и му е наложена глоба от 2000 лв.
Съдията, който е родом от Добрич, е катастрофирал с почти всички автомобили, които е притежавал. Преди години той буквално прегазва кон, впрегнат в каруца край село Стефаново. Скоро след това с Алфа GT удря мерцедес. С "Алфа 156" пък се хвърля върху купчина с пръст на слизане към варненския квартал „Виница” и отново по чудо оцелява.
Само за последната година на територията на ОД МВР – Добрич, Несторов има половин дузина актове по ЗДвП. Всички те са оспорени от него пред добричкия Административен съд и са отменени, пише RNS. Според изданието Несторов бил известен като "личния съдебен съветник на "суджуците", на които дължал кариерата си. Често спял в хотела на Петър Малджиев в Кранево.
Повече за съдията от Добрич, за начина му на живот и за рентиерството му, вижте тук!

Коментари  

+1 #3 Иван 19-06-2018 07:27
Браво, на бележник! Време е да я опознаете тази шайка, за която пишете. Щом Ви плуят значи сте на прав път. От години тези хора вършат безобразия и остават ненаказани.
Цитиране
0 #2 Гинков 18-06-2018 20:42
Явно не познавате хората за които пишете ,тъпанари,продавай те си новините другаде шизофреници
Цитиране
+2 #1 Petar 18-06-2018 14:15
Bravo, belejnik!Vadete smelo bezobraziata na porochnata i korumpirana vlast
Цитиране