Сряда, 29-ти май 2024 г. | 13:44:54

Новини

Рок дивата Милена ще вилнее тази вечер в The Maze

Милена СлавоваМилена СлавоваРок дивата Милена Славова  ще смени бунтарския дух с коледен  и ще пропътува разстоянието до Добрич, за да  зарадва феновете си с любимите им от десетилетия песни. Певицата ще поднесе  своя  музикален подарък  тази вечер  на клубната сцената  в The Maze.  Началото на  събитието е в 22.00 часа.
Екзалтираните фенове на Милена ще имат възможността да чуят  популярните й хитове,  както и подробности около  последната  благотворителна кауза,  разчувствала фронт дамата на група "Ревю".
Тя  адресира своето коледно чудо към легендарния китарист Стоян Стоянов–Стохата, с когото е свирила на една сцена. Жестът й  вече е заснет от камерите на  телевизионната продукция "Предай нататък" и ще бъде излъчен на 13 декември в  епизода  "Пълен рокендрол".  В него  зрителите ще видят как Милена Славова потърси юридическа консултация, за да  промени живота на Стохата. Кралицата на българския рок  се срещна  с кмета на Перник Иван Иванов, за да осигури  общински апартамент и социална кухня за бившия китарист.
 В навечерието на 2015 година на българина все още му иде да извика: "Неам нерви". Милена  за пореден път ще припомни посланията на добрата музика- първо на живо в Добрич, а след това и от телевизионния екран.
Последни новини