Новини

Разиграват мотор Harley Davidson на Kavarna Rock 2014

Един от феновете на Kavarna Rock 2014 ще си тръгне мотор Harley Davidson, съобщават от морската община. Подаръкът е част от кампанията за Световното по футбол "Еврофутбол дава повече!" От 12 юни участниците в българския букмейкър имат възможността да се сдобият с един от стоте билета за Kavarna Rock 2014. Късметлиите, които ще станат част от най-голямото рок събитие в България, ще станат ясни на 21 юни. Кулминацията ще бъде на 28 юни, когато е началото на рок феста. Тогава ще стане ясен собственикът на голямата награда – мотор Harley Davidson.
Наградите от Еврофутбол продължават на 5 юли с жребий за 30 колекционерски монети за световното първенство, заедно с три награди на стойност 500 лв. На 16 юли ще има жребий за още парични награди: една от 3 000 лв., една от 2 000 лв. и две от 500 лв.
Отделно за любителите на футбола, които ще дойдат в Каварна, но не искат да пропускат мачовете по време на световното, ще има специална видео стена с размери 6 на 8 метра, на която ще бъдат предавани мачовете от Бразилия.
В кампанията "Еврофутбол дава повече!" може да се включи всеки, пуснал фиш на стойност минимум 10 лв. за футбол и други спортове или 5 лв. за гонки с кучета. Срещу това участникът получава скреч карта, предлагаща следните моментни награди: тениска на Kavarna Rock, чаша за бира, плажна кърпа, надуваеми топка или възглавничка, химикалка, запалка, ключодържател, печалба на стойност 1 лев или шапка. В случай че скреч картата е непечеливша, участникът може да се включи в жребиите за седмичните награди като я пусне в специална урна в съответния букмейкърски пункт.