Новини

Пияна нацели дърво в Добрич, нарязан водач се блъсна в стена до Балчик

Двама пияни водачи се ботурясаха с колите си в Добрич и Балчик по върло пладне вчера. И двете произшествия са станали в 13 часа на 25 август. В този ден и час 37-годишната С.Г. от Добрич кара опел по околовръстен път в района на кв. "Дружба". Колата се движи с несъобразена скорост, напуска пътното платно и се удря в крайпътно дърво. Дрегерът показва наличието на 1,37 промила в издишания от водачката въздух. По колата са нанесени материални щети.
По същото време край Двореца в Балчик се разиграва друга пиянска история с лек автомобил. Произшествието е по улица "Академик". Пежо със софийска регистрация също се движи с несъобразена скорост и се удря челно в каменна стена на 50 метра от бариерата на ДКЦ "Двореца". В кръвта на 24-годишния кърджалиец има 1,79 промила алкохол. Младият мъж е арестуван за 24 часа.

Коментари  

+2 #2 неграмотен 26-08-2015 15:03
Нещо не сте "нацелили" езика! Явно са Ви "ботурясали" направо от първи клас с виШуто образование. Ако не беше интернет сигурно нямаше да Ви разрешат, без придружител, да се подпишете в бюрото по труда.
Цитиране
+2 #1 Читател 26-08-2015 12:04
Прекрасен език, уникална лексика, брилянтно журналистическо присъствие. "Нарязан", "ботурясали", "нацелва" .... Браво! Поклон пред уменията Ви да звучите като каруцар.
Цитиране
Последни новини