Новини

МВР: Пълна глупост е информацията за отвлечени деца за органи

При нас не са постъпвали никакви сигнали за отвлечени деца на територията на област Добрич. Разпространената информация е пълна глупост. Това обясни днес пресаташето на областната дирекция на МВР в Добрич Стоян Стоянов пред Бележник. Зададохме въпроса, защото от седмица отвратителни слухове за отвлечени за органи деца обикалят страната и паникьосват хората.
Миналия петък разтревожени добричлии твърдяха пред Бележник, че бял бус с русенска регистрация стои край Кауфланд в Добрич и прибира деца за органи. Казахме на хората, че това са врели-некипели и не се занимавахме с темата. На другия ден обаче най-голямата жълта информационна агенция излезе с огромен текст, в който сочно изсипа, че се работи по версията, че изчезналите някога младежи от Добрич са отвлчени за Стряскащото инфо във фейсбукСтряскащото инфо във фейсбуктрансплантация на органи.
Тази седмица слухът, че се отвличат малчугани обиколи страната и довлуди народа. Във фейсбук върви инфо за намерени трупове на деца в монтанското село Вълчедръм, в Разград кошмарът с белия бус ужасява местните. Там обаче за возилото се казва, че е с разградски номер. Активни потребители на мрежата разпращат и снимки на буса, за който се оказа, че от 3 години е в Германия и не се е връщал в България. От Агенцията за трансплантация на органи също категорично отричат информацията за отвлечени за органи деца. ДАНС и ГДБОП издирват първоизточника на зловешите слухове.
Пишем това, за да призовем: Моля, спрете се! Не си играйте със страховете на  хората!

Коментари  

+1 #2 стефан 06-08-2015 19:06
Цитат от PETQ KOSTADINOVA:
DANI E TAKA 4E OT NQKOLKO DNI MI E NASTRUHNALA KOSATA I POSTOQNNO MI SE PREVIJDAT NQKAKVI BRADATI MUJE.DANO NAISTINA E LUJA.

мн си проста ма , привиждат ти се брадати пишки на тебе ща еВа у олигофренката, прос народ - слаба държава , ей такива мърши кат тебе трябва само в калта да ровят и да не се надигат , щот са много страхливи и уплашени и мозъка им стига само за това , да се страхуват ... въйй въййй ко ша стане
Цитиране
0 #1 PETQ KOSTADINOVA 06-08-2015 15:12
DANI E TAKA 4E OT NQKOLKO DNI MI E NASTRUHNALA KOSATA I POSTOQNNO MI SE PREVIJDAT NQKAKVI BRADATI MUJE.DANO NAISTINA E LUJA.
Цитиране
Последни новини