Новини

Мотоциклетист блъсна майка с количка, пострада 1-годишно дете

Мотоциклетист блъсна майка с количка на пешеходна пътека в Добрич и избяга. Произшествието е станало вчера около 13.00 часа по булевард "25 септември". Мъжът карал хонда, не пропуснал на зебрата 28-годишната жена, бутаща детска количка, съборил я и отпрашил без да помогне. Майката и бебето са закарани в болница от случаен минувач. Детето получило травми на главата, но  без външни наранявания и без опасност за живота, констатират медиците. Родителите на момиченцето отказват настаняване в болница и то е освободено за домашно лечение.
Междувременно полицията успява да установи, че водачът на мотоциклета е 36-годишният К.И от Добрич. Работата по случая продължава.

Коментари  

0 #2 Майката 07-11-2014 08:29
Мила Гале, това че е стоял 20 мин и не е звъннал на полиция да каже къде и какво е станало, това че не е помогнал по никакъв начин го прави престъпник. Той е стоял 20 мин и просто е чакал и се е надявал никой да не дойде и всичко да мине между капките. Нито е дошъл в спешното да види детето нито нищо! Това е безумие! Това го прави беглец, въпреки че е стоял и чакал. Господ вижда всичко!
Цитиране
0 #1 Галя 06-11-2014 11:59
Ама пишете и съчинявате без да ви интересува истината. Моториста не избяга, дори дойде да провери как са майката и детето, макар и от куртоазия, защото беше видимо по заинтересован от щетите по мотора си, отколкото от това че е помел количка с дете на пешеходна пътека ! Всичко стана 12:50 часа. Благодарение на бързата реакция на майката количката не беше влачена от мотора следващите 15 метра. Някак майката извъртя и удържа количката докато се отскубна закаченото от мотора колелце. Не съм лекар за да кажа дали детето е имало травми, но определено беше ужасно уплашено , а майката в шок. Неколкократно я питаха дали да се обадят за линейка, накрая някой предложи да ги закара до бърза помощ и тя се качи. До 13:10 часа моториста с мотора си стоя между двете платна - полиция не се появи за това време !!! Освен това всички други , които станаха свидетели на инцидента до 13:10 часа се бяха разотишли. Искрено се надявам този ИЗРОД да си получи заслуженото !!!
Цитиране