Новини

Мотористът, блъснал майката с количка, се вълнувал от щетите по мотора

Моторисът, блъснал майката с количка на зебра, не е избягал. Той се вълнуваше от щетите по мотора си, пише в коментар към сайта Бележник.бг читателката Галя. Припомняме, че в сряда публикувахме официална информация от ОД на МВР. В текста съобщихме, че 36-годишният К.И. от Добрич, който карал мотор "Хонда", не пропуснал на пътеката 28-годишна жена, бутаща детска количка, съборил я и отпрашил без да помогне. От удара пострадало 1-годишното момиченце в количката, което получило наранявания по главата. Бележник.бг публикува коментарите под дописката с надежда, че това ще има превантивен ефект спрямо безотговорните водачи на МПС.
Ето разказът на очевидката Галя:
"Мотористът не избяга, дори дойде да провери как са майката и детето, макар и от куртоазия, защото беше видимо по заинтересован от щетите по мотора си, отколкото от това че е помел количка с дете на пешеходна пътека ! Всичко стана 12:50 часа. Благодарение на бързата реакция на майката количката не беше влачена от мотора следващите 15 метра. Някак майката извъртя и удържа количката, докато се отскубна закаченото от мотора колелце. Не съм лекар, за да кажа дали детето е имало травми, но определено беше ужасно уплашено, а майката в шок. Неколкократно я питаха дали да се обадят за линейка, накрая някой предложи да ги закара до Бърза помощ и тя се качи. До 13:10 часа мотористът с мотора си стоя между двете платна – полиция не се появи за това време!!! Освен това всички други, които станаха свидетели на инцидента до 13:10 часа се бяха разотишли. Искрено се надявам този ИЗРОД да си получи заслуженото !!!"
Днес получихме и коментар на майката на пострадалото дете:
"Мила Гале, това че е стоял 20 мин и не е звъннал на полиция да каже къде и какво е станало, това че не е помогнал по никакъв начин го прави престъпник. Той е стоял 20 мин и просто е чакал и се е надявал никой да не дойде и всичко да мине между капките. Нито е дошъл в спешното да види детето, нито нищо! Това е безумие! Това го прави беглец, въпреки че е стоял и чакал. Господ вижда всичко!!!"

Коментари  

0 #4 Един от всички 10-11-2014 08:03
И в крайна сметка, добре че беше Юлиян Димитров да задейства органите на реда...
Цитиране
0 #3 Дишай! 09-11-2014 16:58
Тъй, тъй - никой не се обадил в полицията и те гадовете не дошли...
Цитиране
0 #2 Майката 08-11-2014 12:12
"това че не е помогнал по никакъв начин ГО прави престъпник." - са моите думи!
Цитиране
0 #1 Майката 08-11-2014 12:09
Поне цитирайте правилно коментара ми! Поправете си грешката!
Цитиране