Събота, 13-ти юли 2024 г. | 00:23:05

Новини

Любовта между кмета Николова и запасните офицери е взаимна

Любовта между  Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва и кмета на Добрич Детелина Николова е взаимна, става ясно от днешна публикация на интернет страницата на общината. В съобщението, което не е пращано до медиите, пише, че градоначалникът е поканила представители на СОСЗР, на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите и на Съюза на ветераните. Те се отзовали на срещата, а Николова ги запознала с най-мащабните проекти на общината, изпълнявани през годината. Споделила и за подготвените и депозирани проекти на общината за новия програмен период, свързани основно с инфраструктура и опазване на културно-историческото наследство на града.
"От своя страна членовете на патриотичните съюзи благодариха на кмета и в нейно лице на Община град Добрич за грижите и вниманието към техните организации, чиято основна цел е съхраняване на историческата памет", гласи текстът на сайта. Трогнати от вниманието, гостите обявили, че "на свое заседание Областният съвет на съюза е взел решение да предложи г-жа Детелина Николова за почетен член на съюза, което е прието и на заседание на Управителния съвет на СОСЗР." И председателят на съюза Кольо Димитров "връчил на кмета  Почетна грамота, с която удостоява г-жа Детелина Николова със званието "Почетен член на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва", както и почетна значка на Съюза и членска карта."
Любопитното е, че от община Добрич нямат навик да фотографират протоколните срещи. Това събитие обаче е прилежно запечатано от обектива.

Коментари  

0 #1 запасняк 20-12-2014 12:24
Решила е да ни продаде поредната доза захарен памук за идиоти!!!
Цитиране
Последни новини