Новини

Коктейл от енергийна напитка и уиски умори наш музикант във Виена

39-годишният музикант Сюлейман Ремзи – Сульо почина в Австрия след като прекали с коктейл от енергийна напитка и уиски. Над 400 души изпратиха в петък известния кърджалиец, който приживе е свирил със световно известните кларнетисти Нешко Нешев и Орхан Жеков. 
"Замина за Австрия при баща си преди около 6 месеца. Искаше малко да си почине, все пак от 25 години е активен музикант. А и пари да спечели при баща си. Има криза при музикантите, парите вече са малко. Бай Ремзи, бащата на Сульо, е майстор и от години работи в строителството в Австрия. Намери работа и на сина си.", разказват близки на починалия пред  сайта 24rodopi.com.

За съжаление, преди две седмици Сюлейман прекалил с комбинацията енергийна напитка и уиски. Изпаднал в кома и бил настанен по спешност в болница във Виена. Организмът му не издържал и починал на 21 май. Планираше сватба за сина си, споделят още роднините на музиканта.
В енергийните напитки има високо съдържание на кофеин и хората, които водят нощен живот, често ги употребяват в комбинация с уиски.