Събота, 13-ти юли 2024 г. | 00:48:52

Новини

Домашни стоки и ръчно изработени коледни дарове на базара във Варна

Фермерският пазар на малките производители от региона ще бъде съчетан с еко коледни стоки в събота. Освен традиционните земеделски стоки, млечни изделия, колбаси, ястия и печива с домашен вкус за трапезата, посетителите на Мол Варна ще могат да открият и много нестандарти, ръчно изработени подаръци за предстоящите празници.
Причината е, че навръх Игнажден търговскияг център ще бъде домакин и на алтернативния коледен базар "Моята Еко Коледа". За всички почитатели на традициите, загрижени за природата, варненските майстори са подготвили пъстра палитра от изделия - бижута уникати, коледна украса и късметчета от естествени материали, ръчно плетени и изработени от плат играчки и аксесоари, ръчно резбовани дървени лъжици, изящни предмети за бита, направени с техниката декупаж, домашно приготвени натурални сапуни, козметика и още много други.
Празничните иницативи в Мол Варна продължават и на 21 декември  с "Коледна забава". Така се нарича спектакълът, който трупата на Държавния куклен театър ще представи за децата от морската столица от 11 часа. Представлението в неделната утрин е подарък от администрацията на район "Младост" за най-малките жители на града.
Входът е свободен за всички!
    
Последни новини