Новини

Да подкрепим Иво, Пламен и Християна!

Братята Иво и ПламенБратята Иво и ПламенДобричлии да дадат своя глас за талантливите деца на Добрич Иво, Пламен и Християна, призовава кметът  Детелина Николова.
Младите таланти на добруджанския град за пореден път завладяха сцената на България и доказаха, че Добрич е град с музикални традиции и върхове. Иво и Пламен достигнаха до финалите на X Faktor и след всяко следващо изпълнение изправят публиката на крака и получават адмирации от журито. Християна Дънкова намери място сред финалистите на телевизионния формат "Гласът на България"  и покори не само авторитетното жури, но и многобройната зрителска аудитория.
"Добрич може да се превърне във фактор на музикалната сцена в България и аз призовавам всеки, който обича родния си град и неговите жители, да гласува за неоспоримите ни и уникални таланти, които ни карат да се чувстваме горди. Нека ги подкрепим да вървят смело и да продължават да следват мечтите, които са постижими, стига да вървиш уверено напред", казва кметът Детелина Николова. Тя благодари на всички добруджанци, които ще застанат зад Иво, Пламен и Християна  и ще дадат своя глас за Добрич и Добруджа.