Новини

Четирима тъпчат в багажник младеж от Генерал Тошево, отвличат го и го набиват

Криминално проявени мъже заловиха 22-годишен младеж от Генерал Тошево, натъпкаха го в багажник на кола и го отвлякоха, съобщават от полицията в Добрич. Престъплението е извършено около 23 часа на 28 август, според показанията на потърпевшия. След като апапите отпрашили от центъра на градчето, спрели в покрайнините на Генерал Тошево, извадили човека от багажника и започнали да го ритат и блъскат. После го зарязали. Не е ясно как отвлеченият  се е прибрал, но следващата сутрин, още в 08:30 часа той подал жалба в Районното полицейско управление. Жертвата очевидно е познавала отлично извършителите на деянието, защото незабавно са проведени оперативно-издирвателни мероприятия и четиримата похитители са задържани след часове. Това са криминално проявеният З.П., на 42 г. от град Г. Тошево, криминално проявеният и осъждан Д.Р. (38 г.) от град Г. Тошево, 35-годишният Н.Н. от с. Кардам и криминално проявеният и осъждан С.Й., на 38 г. от град Г. Тошево. Установено е и МПС-то, с което са отвлекли младежа. Според източници на Бележник историята била наказателна акция, породена от лични взаимоотношения.  
Материалите са докладвани на ОП Добрич. Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на извършителите продължава.

Коментари  

-1 #1 Йордан 01-09-2017 02:48
А Защо не пишете за какво е виновен 22 годишния младеж.Че е ударил една жена която му се пада леля и е душил децата и мъртво пиян .Защо не видят ченгетата в този случаи кои е виновен :-x
Цитиране