Неделя, 16-ти юни 2024 г. | 03:17:16

Новини

14 служители на ОА Добрич издържаха пълен курс по комуникации

Тези служители са минали успешно обучениетоТези служители са минали успешно обучениетоЧетиринадесет служители на Областната администрация в Добрич се завърнаха от Арбанаси, където се проведе последното по ред обучение по проект на тема: "Комуникативни и презентативни умения". Те са били настанени в хотел "Севастократор" и там от 5 до 7 декември е имало семинари по темата, информират от пресцентъра на областното ведомство. Четиринадесет от общо петнадесет служители са минали успешно четвъртия курс. Припомняме, че първото обучение беше в курорта Слънчев бряг от 19 до 21 септември.
Семинарите се провеждат по сключен договор от 25 април 2014 г., според който служителите на ОА Добрич трябва да преминат четири обучения по Дейност 3 – "Обучения по ключови компетентности".
Занятията са във връзка със споразумение за "Повишаване ефективността на работа в Областна администрация Добрич" по Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез  Европейския социален фонд.
Последни новини