Неделя, 16-ти юни 2024 г. | 02:31:20

Лайф

С японски бъчви и солна стая изкушиха гостите за Нова година в Кранево

Японски бъчви и коритаЯпонски бъчви и коритаСпа Нова година в Кранево  ще прекарат десетки български и чуждестранни гости, привлечени от препоръката на  хотелиерската асоциация.  Петзвездният  комплекс "Терма палас" възроди интереса към зимното море, след като получи наградата Балнеохотел  на 2014 година.
Престижното отличие на БАХРА  беше добре дошло преди последните резервации за празниците, коментират специалистите в бранша. В луксозната термо зона на курортното  ни селище вече няма свободни места за 31 декември по офертата новогодишен спа пакет с настаняване.  
Японски бъчви с топла минерална вода, финландска сауна, солна стая, Кнайп пътека и  процедура в ледено ведро ще изкушават туристите. Празничната наздравица в полунощ ще бъде в италианския ресторант на комплекса, където всеки гост ще опита традиционната  баница с късмети. За различните националности  са  обособени руски ресторант, барове с наименованията "Лондон",  "Маракеш" и "Шатрата".
През януари, в дните от понеделник до четвъртък, ще се ползват три нощувки на цената на две. Туристите  са удовлетворени  от целогодишния "флирт" с минералната вода и нейните лечебни качества. Любопитни са към релакса в  японската баня Офуро, където  ги глезят със своеобразен ритуал по пречистване преди Новата година.